Kiwanis > Nieuws > Bewegende beelden en KC Universus Oudenarde in Kiwanis Magazine Actua

Bewegende beelden en KC Universus Oudenarde in Kiwanis Magazine Actua

Midden in de glooiende heuvels van de Vlaamse Ardennen, in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, is een groep Kiwanis-leden bezig met de laatste voorbereidingen, voordat een paar honderd gasten arriveren.Alles komt samen voor dit bijzondere driedaagse filmgebeuren, dat deze vrijwilligers al meer dan een jaar aan het voorbereiden zijn.

Blikveld is ontstaan uit enthousiasme voor film en uit liefde voor de natuur van dit gebied, zegt Hans ’t Kindt, voorzitter van het evenement en lid van de Kiwanis-club Universus Oudenaarde.De films zijn geselecteerd met een reden: ze gaan over mensen die opgaan in de natuur op unieke locaties.