De Bolderberg

www.kiwanis.be

Home

 #Skyhighforall - Een prachtig initiatief om te steunen.

WIe zijn ze en wat doen ze? 

In 2015 startte Lieve Bullens, mental coach,   Sky High For All met als statement dat alles mogelijk is! Destijds wilden  ze Marieke Vervoort 'Wielemie' steunen om er voor haar een succesvol jaar van te maken.

Dat was het startschot om een vzw op te richten die het verschil wilt maken voor kinderen en jongeren. De sky is er voor iedereen!

vzw Sky High For All gaat ook voor het goede doel want ze willen iedereen aanmoedigen nooit op te geven.  Op moeilijke momenten lijkt de sky moeilijk te grijpen en  Sky High For All wilt hier naast eenieder - jong of oud - lopen, want samen kan je meer!  Sky High For All wilt motiveren, inspireren en een glimlach op ieders gezicht toveren. 

Marieke is en blijft de inspiratie voor Sky High For All, omdat ze een doorzetter is met een groot hart en omdat ze anderen steeds zal motiveren met haar "Believe You Can!”

Na de CD   kwam er  het boek  SKY MAGIC, het kinderboek van de hoop!

Het boek geschreven door #LieveBullens is een echte aanrader je kan het kopen via deze link

Verdere info:  http://www.skyhighforall.be/

Snowflakes Actie tegen KANS armoede

Met de Snowflakes actie  willen we geld inzamelen tegen de toenemende KANS armoede! Voorbeelden zijn er genoeg HELAAS

* LEGE BROODDOZEN

* OPENSTAANDE-schoolrekeningen

Steeds meer scholen in Vlaanderen zien de armoede bij hun leerlingen toenemen. Vaak gaat het om ‘nieuwe armen’: gezinnen die hun levensstijl drastisch moeten aanpassen na een scheiding of werkloosheid. “Omdat ze zich schamen om elders hulp te zoeken, is de school voor hen meestal het eerste vangnet”

Blijven we de ogen sluiten voor deze harde maatschappelijke realiteit?  Stort jullie bijdrage op rek nr  BE 24 7370 1938 0138

 

 KIDS NEED KIWANIS -MAKE A WORLD OF DIFFERENCE

Kinderen zijn nieuwsgierig, lief en hilarisch. Ze zijn ook wild, ongeduldig en kwetsbaar. Kiwanis is op zoek naar kinderen in alle uithoeken van de wereld met meer dan 600.000 vrijwilligers die hun gemeenschappen via lokale clubs dienen.

  • Wij zijn royaal met onze tijd.
  • Wij zijn creatief met onze ideeën.
  • Wij zijn gepassioneerd om een verschil te maken.
  • Wij beleven ook veel plezier door dit te realiseren
  • Maak het verschil en kom erbij!

Klaar om kinderen en gezinnen in Bolderberg te helpen ? Klaar om de wereld te veranderen? Kiwanis staat voor u klaar!

Meer dan 7.000 Kiwanis clubs Kiwanians vormen samen een krachtige motor om zorg te dragen voor kansarme kinderen !

Interesse? Email naar kiwanisdebolderberg@telenet.be  en we nodigen je graag uit om een van onze vergaderingen bij te wonen!

NEWSFLASH-7


SKYMAGIC

Lees verder

NEWSFLASH-6


Snowflakes Actie tegen KANS armoede Met de Snowflakes actie  willen we geld inzamelen tegen de toenemende KANS armoede! Voorbeelden zijn er genoeg HELAAS .......  * LEGE BROODDOZEN * OPENSTAANDE-schoolrekeningen   Steeds meer scholen in Vlaanderen zien de armoede bij hun leerlingen toenemen. Vaak gaat het om ‘nieuwe armen’: gezinnen die hun levensstijl drastisch moeten aanpassen na een scheiding of werkloosheid. “Omdat ze zich schamen om elders hulp te zoeken,...

Lees verder

NEWSFLASH-5


                          Save the date  15 December     MOOSE JAW LOUNGE BAR                                

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - De Bolderberg Kiwanis volgen:

Facebook