Kiwanis > Projecten > The Formula

The Formula

Voorsitter :  Sabine Smeets, KC HAUT-GEER – COMTESSE DE HESBAYE

is geen wiskundige, wetenschappelijke of culinaire formule... maar simpelweg wat leden graag met elkaar delen en Kiwanis ervaringen beleven !!

De meerderheid onder ons heeft waarschijnlijk nog nooit hierover gehoord, anderen kennen het van naam en dan zijn er natuurlijk de "pro’s", die niet hebben gewacht dat we erover spreken om het te gebruiken.

The Formula, of "Love It, Share It, Live It", is een initiatief van meerdere jaren, dat bedoeld is om aandacht te schenken aan de leden van Kiwanis, hun investering in hun ervaringen met Kiwanis om ten slotte de binding te versterken.

The Formula is op drie principes gebaseerd. Als je van iets houdt, wil je het graag met anderen delen. Als dat dan voor jou belangrijk is, zou je graag willen dat anderen daar ook van gaan houden.

Laat ons de drie componenten, die noodzakelijk zijn om het beste resultaat van de formule te behalen, onder de loep nemen:

Love It : Waarom ben ik Kiwaniër geworden? Waarom hou ik van mijn club? Wat brengen de activiteiten van mijn club me bij? Wat is onze bijdrage in de gemeenschap, voor sociale acties …?

Ieder van ons heeft zijn eigen redenen en zijn motivatie als lid van Kiwanis. .

Als wij nu fier zijn op onze club en onze bijdrage in de gemeenschap, dan zijn we in staat om onze passie te gebruiken voor een nog sterkere, stevigere club. Door deze passie kunnen wij de toekomst van onze club verzekeren en nog meer service bieden voor een betere samenleving.

Share It : Heb je je ervaringen als Kiwaniër al gedeeld met je familie, je vrienden , je buren, collega’s…. ? Heb je al info geplaats op je facebookpagina, twitter, linkedin… ? Zou je één van hen op je vergaderingen, activiteiten, acties… uitnodigen?

Het component Share It moedigt de leden aan om over hun club, hun activiteiten, hun sociale acties, cheque-overhandigingen, de warme sfeer, de vriendschap, de vreugde van kinderen… te spreken. Door mond aan mond reclame of door een uitnodiging zien en horen anderen wat Kiwanis werkelijk is.

Live It : Beperk je niet tot de vergaderingen en activiteiten van je club, maar toon dagelijks dat je iemand met passie bent, met een "heel groot" hart voor kinderen. Wees woordvoerder, toon zoveel energie dat ze besmettelijk wordt. Draag je Kiwanisteken dagelijks en wees er fier op. Toon zo je engagement.

Kiwanis is onze passie. We delen ze en beleven ze iedere dag!!

Sabine Smeets
Chairman Growth Committee 2015-2016