Belgium-Luxembourg

NL
Kiwanis
Kiwanis > Topmenu > In memoriam

In memoriam

Roger Declercq
KC Oostende Noordzee

Vaarwel Roger, goeie vaart!
Roger Declercq werd op 21 oktober 1923 geboren in Gistel en is zachtjes van ons heengegaan op 24 april 2018. Hij werd geboren in een boerenfamilie en wenste eigenlijk om veearts te worden. Tijdens de Twee Wereldoorlog was het niet evident om te overleven en uiteindelijk besliste Roger om in 1947 General Stores op te richten. General Stores was gespecialiseerd in het bevoorraden van schepen.. 

Lees verder 

Fernand Vits
Erelid Kiwanis Gent Artevelde

Op 05 juni 1979 werd Fernand opgenomen in de Kiwanisclub die altijd al zijn voorkeur had genoten. Hij voelde er zich thuis als in zijn eigen familie, en dat is ook de bedoeling als je aansluit bij een serviceclub.
Hij wilde zich in alle bescheidenheid ten dienste stellen van de doelen die door Kiwanis Gent Artevelde in het vaandel worden gedragen.
Bescheiden, zo was Fernand. Nochtans iemand met een uitgesproken mening die hij ook graag kenbaar maakte aan de clubleden.

Lees verder 

Valère Van Houts
Senior lid Kiwanis Beyaert Dendermonde
° 22 juli 1935 - … 23 januari 2018

Niettegenstaande wij wisten dat de gezondheidstoestand van Valère niet goed was, sloeg de melding van zijn overlijden toch in als een bom. Hij was onze nestor en tevens nog actief charter member.
Valère was tot aan zijn ziekte ons clublid met het hoogste aanwezigheidspercentage. Zelden was hij afwezig op onze tweewekelijkse vergadering. Hoewel zijn fysieke toestand hem het voorbije jaar belette om nog langer deel te nemen aan onze bijeenkomsten wilde hij de voeling met de club niet kwijt en werd hij senior lid.

Lees verder

 

Kiwanis Belgium-Luxembourg

© 2018 Kiwanis Belgium-Luxembourg
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook