Kiwanis > Topmenu > In memoriam > Jan Omez

Jan Omez

Golden Kiwanis Club Roeselare
13 december 2013

Jan, slechts een paar jaar was je bij onze Golden Kiwanis, maar toch heb je er een onvergetelijke indruk nagelaten.
Het was vooral je optimisme, dat je zo kenmerkte.
Je intense levenslust – na een toch zware periode – werkte aanstekelijk. Ieder van ons, die met jou in contact kwam, vergat al vlug zijn eigen zorgen !
Op zakelijk gebied had je jezelf opgewerkt van boekhouder in de firma Lebon, tot zelfstandig accountant, met meerdere personeelsleden en een mooi cliënteel. Ook je AD Delhaize lag je nauw aan het hart.

Na het te vroege heengaan van je echtgenote Antoinette, had je meer dan ooit steun aan je beide kinderen.

Tot jou groot genoegen, zetten beide nu je twee zaken verder.

Tenslotte heb je met Rita nog enkele mooie jaren beleefd en jullie vormden een gelukkig paar. Zowel Rita, je kinderen als wijzelf , verliezen in jou, Jan, een goede partner, een prachtige vader en een uitstekende vriend.

Rust nu maar, Jan ! We vergeten je niet !

Geert Vanhulle