Bandeau KKDay
Kiwanis > Projecten > Kiwanis Kids Day

Kiwanis Kids Day

Op zaterdag 23 juni organiseerden de 22 Limburgse Kiwanis-clubs al voor de tweede keer de Kiwanis Kids Day in het mooie domein van Bokrijk, dit jaar samen met “Pleegzorg Limburg”.

234 maatschappelijk kwetsbare kinderen en hun ouders of begeleiders schreven zich in om gratis te genieten van deze leuke dag.

Er was een spannende zoektocht uitgezet en de kinderen mochten deelnemen aan alle workshops die in de ateliers van Bokrijk werden gegeven. Zelf brood bakken, tasjes maken, pottenbakken, kaarsen maken en vogelhuisjes knutselen, het mocht allemaal.

Natuurlijk was er ook een lunchpakket voorzien en iedereen kon naar hartenlust spelen en genieten.

Serviceclub Kiwanis dankt van harte het Provinciebestuur van Limburg en de medewerkers van Bokrijk voor de fijne samenwerking en natuurlijk ook alle gulle sponsors.

Jef Otte

23 juni 2018: de foto's