Kiwanis > Commissies > Marketing

Zichtbaarheid en naambekendheid

De Commissie Marketing zal zich in 2016-2017 erop toeleggen de zichtbaarheid en de naambekendheid van Kiwanis Belux te verbeteren : te dien einde zal ons motto 'Serving the  Children of the World' op de voorgrond gesteld worden; ten dienste staan  van de kinderen in de wereld en in onze streken!
Deze slogan onderscheidt ons echt van de andere service-clubs. We focussen ons op hulpverlening aan kinderen fysisch, moreel, affectief of financieel gekwetst door het leven.
Dat is de boodschap die we willen overbrengen zodat iedereen het weet.
We hebben geen gebrek aan schitterende acties maar we durven niet genoeg die bekend maken.

Kiwanis Kids Day

Opdat iedereen weet wat Kiwanis is en doet, zal de nadruk gelegd worden op het organiseren binnen ons District van een grote nationale dag voor de Kinderen op zaterdag 24 juni 2017. Deze gebeurtenis zal overal dezelfde naam dragen: Kiwanis Kids Day (meer info zal regelmatig gegeven worden op Kiwanis Kids Day)

Met een luisterend oor voor de clubs

De Commissie staat te luister naar de Luitenant-Gouverneurs en naar de clubs om hen bij te staan om Kiwanis te promoten bij hun acties ten bate van kinderen.
We zullen eveneens aandacht besteden aan branding, en zullen een bijzonder belang hechten aan het correcte gebruik van de logo’s, kleuren…

Jacques Willemyns
Voorzitter Commissie Marketing