Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Dat Kiwanis International Foundation voor U een onbekende lijkt of is ..... zou goed mogelijk zijn

We vergeven U deze "onbekendheid". Nochtans .... Kiwanis International Foundation (KIF) doet er alles aan om terug in het denkpatroon van iedere Kiwanier verzeild te raken.
Sinds het begin van het Kiwaniswerkjaar 2017-2018 werd KIF met een nieuwe naam gedoopt : Kiwanis International Foundation doing business as Kiwanis Childrens Fund (KCF) .... leuk om onmiddellijk te vernemen waarover het gaat.
Kiwanis Childrens Fund heeft binnen Kiwanis de opdracht om Kiwanis International finantieel te ondersteunen in zijn opdracht , serving the Children of the world. Deze opdracht, deze belangrijke taak van Kiwanis Childrens Fund zal onze Kiwanis familie helpen om het leven van kinderen te veranderen, toch op die wijze waar clubs en Districten niet of weinig kunnen helpen.

We gaan een stap verder ... het I-plan van Kiwanis International ....U bekend ? onbekend ? ja, alles is mogelijk in Kiwanis .
Kiwanis Childrens Fund voert uit wat onze rol is binnen het strategisch plan. Het strategisch plan omvat 4 basisopdrachten : Inspiration, Impact, Image en Investment.

Lid zijn van een Kiwanis club en denken "dat is het" ! ....  Een beetje misschien, wel waar .... echter je mag niet vergeten dat je lid bent van een "Internationale organisatie" .... Lid zijn van een organisatie als Kiwanis zal minimum betekenen dat je weet waarom en waarvan je lid bent. Als we met de wagen rijden moeten we ons ook realiseren met welke brandstof rij ik, de wegcode kennen ... ea.

Aan U het antwoord. Kinderen moeten overal ter wereld geholpen worden. Bij U, in Uw stad, in Uw provincie, Uw land, Europa ....ja als het kan overal in de wereld.

Kiwanis doet dit. Dan verwijs ik naar de honderd duizenden euros die onze Kiwanis clubs geven aan sociale projecten, de één miljoen vijfhonderdduizend euro die we reeds gaven aan het Internationale project Eliminate, het miljoen Belgische franken dat we gaven aan IDD .... de naamloze donaties aan KCF, de eretekens die we gaven aan verdienstelijke Kiwaniers via een G. Hixson Fellowship ... Dank U.

Daar start het begrip, lid zijn van een unieke serviceclub met als devies " serving the children of the world".

U en Uw club zijn onontbeerlijk om via sociale akties ook KCF armslag te geven in het uitvoeren van onze wereldwijde opdracht!

Vergeet KCF niet in de  budgetering van Uw sociale projecten!
Vergeet niet dat Fun, Friendship, Fellowship en Fundraising de basis zijn van gelukkige Kiwaniers.
 Filip Delanote
Kiwanis Children's Fund Trustee