Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

De Warmtse Week

Talrijke Kiwanisclubs doen mee aan de Warmste Week door het dagelijks welzijn van kinderen in een precaire situatie, te verbeteren. En dit op clubniveau of op het vlak van de divisie en het District of ook nog uit eigen naam. Deze uiting van solidariteit, vrijgevigheid en creativiteit ten  dienste van een zaak die ons aanbelangt, kan niemand onder ons onverschillig laten. Aarzel  niet voor Kerstman te spelen , engageer u voor één van de goede doelen en acties, gevoerd door Kiwanis in het kader van de De Warmste Week !

Enkele voorbeelden….

• Kiwanis Kortrijk doet mee. De warmste quiz : uitmaken wie de slimste service club is! De opbrengst daarvan gaat naar de Sint-Michielsbeweging die jongeren en kinderen in moeilijke situaties ondersteunt. 18/12, Residentie Budalys (Dam 2B te 8500 Kortrijk) 19 :30
  • KC Lier Symforosa doet een kerstmarkt ten voordele van Berrefonds en AAK vzw in samenwerking met de warmste week:
  • Kc bachten de kupe la Joconde stond op de Wintermarkt Steenkerke 7/12 en verkocht picon tvv de Warmste week project De Golfbreker Veurne. r

Samen zijn we sterker. Samen kunnen we hopen dat de magie van Kerstmis werkt en mirakelen verricht.