Belgium-Luxembourg

NL
Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

31.193 € geschonken aan diverse verenigingen


Sociale actie: 31.193 € geschonken aan diverse verenigingen.

Een buitengewone vergadering voor de club van Arlon enkele dagen geleden in haar lokaal La Clairière. Een zeventigtal personen verzamelden zich voor een sympathieke cérémonie om het sociaal jaar af te sluiten. Bij de ontvangst van de genodigden beklemtoonde voorzitster Anne Jost hoe gelukkig de kiwanisclub van Arlon wel was de aanwezige verenigingen te kunnen helpen dankzij de inspanningen geleverd door alle leden van de club gedurende haar ambtsjaar: “Een bedrag van 30.193€ vanavond kunnen aanbieden is vast en zeker een record, het is het resultaat van een jaar hard werken”. Gedurende het afgelopen jaar hielden we volgende sociale acties: “12 heures de puzzle d’Arlon”, de avond “Grosses Têtes”, de cadeauverpakkingen maar ook diverse conferencies.

Micheline Zimer, voorzitster van de sociale commissie, hield eraan Commandant Meunier-die het departement “maneuvers” vertegenwoordigt-, te danken voor de hulp van het Leger alvorens de begunstigde verenigingen voor te stellen.

De voorstelling werd geopend door de voorzitter 2019-2020, die begeleid door zijn gitaar, “Prendre un enfant par la main”, aanhief. Een inleiding die de projecten van de beweging Kiwanis goed illustreert. Chèques werden om beurt uitgereikt aan Proximam, l'IMP Etalle, le Centre Saint Aubain, Oasis espaces rencontres, Tand'aime d'Etalle, La Clairière d'Arlon, le vieux moulin Strainchamps, Familles d'accueil d'urgence, le petit Nicolas, Happy Child Kiwanis, Pré en bulles, Kinshasa School Kiwanis en Special Olympic Belgium. Begonnen met gezang kon deze uitreiking van cheques niet anders eindigen dan met muziek dankzij twee tieners van  het IMP en hun leraar Thomas Robert.

Jean Guillaume KC Arlon

Meer nieuws

09/05Meer dan 100.000 € ingezameld
30/04Raf Roels heeft ons verlaten
28/04Inzamelactie der Kiwanis clubs uit Tessenderlo
22/04Youth Camp in Austria: postponed
19/04Kiwanis Hasselt de Langeman tegen Corona en voor de kinderen…
15/04Niewsbrief 31/03 Bocholt Kristoffel
09/04Paasactie 2020
31/03Laptops voor kansarme kinderen
24/03Coronavirus COVID-19
10/03Overlijden van Jean Courtois op 7 maart 2020
>   >>

Nieuws aanbieden

Kiwanis Belgium-Luxembourg, verspreidt nieuws via:

  • Kiwanis.be
  • Kiwanis Newsletters

Nieuws aanbieden kan op 1 manier:

Kiwanis

© 2020 Kiwanis Belgium-Luxembourg
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook