Belgium-Luxembourg

NL
Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

31.193 € geschonken aan diverse verenigingen


Sociale actie: 31.193 € geschonken aan diverse verenigingen.

Een buitengewone vergadering voor de club van Arlon enkele dagen geleden in haar lokaal La Clairière. Een zeventigtal personen verzamelden zich voor een sympathieke cérémonie om het sociaal jaar af te sluiten. Bij de ontvangst van de genodigden beklemtoonde voorzitster Anne Jost hoe gelukkig de kiwanisclub van Arlon wel was de aanwezige verenigingen te kunnen helpen dankzij de inspanningen geleverd door alle leden van de club gedurende haar ambtsjaar: “Een bedrag van 30.193€ vanavond kunnen aanbieden is vast en zeker een record, het is het resultaat van een jaar hard werken”. Gedurende het afgelopen jaar hielden we volgende sociale acties: “12 heures de puzzle d’Arlon”, de avond “Grosses Têtes”, de cadeauverpakkingen maar ook diverse conferencies.

Micheline Zimer, voorzitster van de sociale commissie, hield eraan Commandant Meunier-die het departement “maneuvers” vertegenwoordigt-, te danken voor de hulp van het Leger alvorens de begunstigde verenigingen voor te stellen.

De voorstelling werd geopend door de voorzitter 2019-2020, die begeleid door zijn gitaar, “Prendre un enfant par la main”, aanhief. Een inleiding die de projecten van de beweging Kiwanis goed illustreert. Chèques werden om beurt uitgereikt aan Proximam, l'IMP Etalle, le Centre Saint Aubain, Oasis espaces rencontres, Tand'aime d'Etalle, La Clairière d'Arlon, le vieux moulin Strainchamps, Familles d'accueil d'urgence, le petit Nicolas, Happy Child Kiwanis, Pré en bulles, Kinshasa School Kiwanis en Special Olympic Belgium. Begonnen met gezang kon deze uitreiking van cheques niet anders eindigen dan met muziek dankzij twee tieners van  het IMP en hun leraar Thomas Robert.

Jean Guillaume KC Arlon

Meer nieuws

16/11Meer dan 650 deelnemers
14/1149ste boekenbeurs in Luik
09/11Charter 9/11 voor Kiwanis Dames Bachten de Kupe
27/10Halloween 31/10 - Tienen
23/10Kiwanis Bocholt op het werk
15/10Meer dan 10.000 deelnemers.
14/10ELIMINATE- een overwinning meer !!
12/10overlijden Emile BLAIMONT- Past Gouvernor
05/10Meer dan 3.000 deelnemers.
<<   <

Nieuws aanbieden

Kiwanis Belgium-Luxembourg, verspreidt nieuws via:

  • Kiwanis.be
  • Kiwanis Newsletters

Nieuws aanbieden kan op 1 manier:

Kiwanis

© 2022 Kiwanis Belgium-Luxembourg
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook