Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

Het concert van Jo Lemaire, een topper van formaat!

Het concert dat de club Kiwanis Destelbergen Reinaert jaarlijks organiseert was een topper van formaat.
Jo Lemeire bracht een schitterende liedjesreis die startte in Portugal, langs Italië en Spanje, om via een omweg langs Rusland en België in Frankrijk te eindigen met de mooiste nummers van Edith Piaf en Charles Trenet.
Dank zij dit concert heeft de club twee sociale doelen gesponserd : VZW Kadee van het kinderziekenhuis Princes Elisabeth en Eye Hope Foundation van UZ Gent.
Beide projecten ondersteunen kinderen die in het ziekenhuis worden opgenomen met een oogziekte en diabetes type I en de club ondersteunt op deze manier de werking van de professoren Van Daele en Leroy.
Voor het concert werd de opbrengst van 6.000 euro geschonken aan beide goede doelen en na het concert konden de meer dan 300 aanwezigen genieten van een walking dinner met aangepaste dranken. Een topevenement van Kiwanis Destelbergen Reinaert.