Belgium-Luxembourg

NL
Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Kiwanis Young Professionals viert 7de gala in ware Bondstijl


Kiwanis Young Professionals viert 7de gala in ware Bondstijl

Op 007 oktober werd de 7de editie van de Kiwanis Young Professionalsgala georganiseerd in de Vossenberg te Hooglede ten voordele van kansarme kinderen.

Het feest was een opnieuw voltreffer met 340 genodigden die zich even Bond konden voelen voor 1 avond. Dit aantal is de laatste jaren een vast gegeven en elke aanwezige draagt rechtstreeks bij aan een goed doel via zijn inschrijving. Dit aantal is nog lang geen eindpunt en we blijven vooruit kijken om steeds meer mensen te betrekken in ons maatschappelijk geëngageerd gegeven wat Kiwanis is.

Ons uiteindelijke doel van ons gala is namelijk tweeërlei:

  • We trachten op deze avond zoveel mogelijk mensen te bereiken en te sensibiliseren voor Kiwanis; wat dit juist inhoudt, en waar we voor staan.
  • We creëren een mooie fundraising waarmee we het gross van onze financiële middelen voor het komende jaar inzamelen.

Het feest werd door Violinvasion, gekend van Tomorrowland, op gang getrokken en onze huisDJ Jacky Fresh maakte het feest compleet door zo goed als iedereen tot in de vroege uurtjes op de dansvloer te krijgen.
De zaal was verder ingericht in 007-stijl met levensgrote 007-panelen waar er de ganse avond via videoprojectie van Thelooca visuals op losgelaten werden: een waar visueel spektakel.

Het merendeel van onze sociale projecten waren ook aanwezig en werden traditiegetrouw in de bloemetjes gezet. Dit is cruciaal zodat elke aanwezige ziet naar welke projecten ons steun uitgaat. Onze peterclub alsook andere bevriende clubs waren mooi vertegenwoordigd wat elkaar alleen maar verder kan stimuleren.
Er was naar jaarlijkse traditie een fotohoek; een kleine fotostudio waarbij iedereen zich in Bondstijl met de nodige attributen kon laten fotograferen. Na het feest kon iedereen dan op onze facebookpagina zijn foto liken en diegene met de meeste likes wint al een vrijkaart voor volgend jaar.

Voor het eerst was er ook de mogelijkheid tot het aankopen van een gepersonaliseerde Kiwanis- Bondchampagne de avond zelf; deze is momenteel nog altijd beschikbaar bij de leden in zowel de gewone fles als in de magnum. Er werd eveneens een heuse tombola georganiseerd met een kleine 200 prijzen en 5 mooie hoofdprijzen. De ultieme hoofdprijs was een prachtige wijnfrigo ter waarde van 600 euro.

Wij zijn nu reeds begonnen met de preparaties van het volgend gala die plaats zal vinden op 13-10-2018.

Vangheluwe Bert
bert@dierenartsvangheluwe.be

Meer nieuws

11/12Signature Project Contest
27/11Kiwanis goes Ventoux
23/10KC Maaseik Van Eyck: eerste editie 'Kiwanis op wieëg' levert 7.500 euro op
01/10Het woord van de Gouverneur: de wijnoogst Belgie-Luxembourg
21/0931.000€ voor de kinderen in Tartous

Nieuws aanbieden

Kiwanis Belgium-Luxembourg, verspreidt nieuws via:

  • Kiwanis.be
  • Kiwanis Belux App
  • Kiwanis Newsletters

Nieuws aanbieden kan op 2 manieren:

Kiwanis Belgium-Luxembourg

© 2018 Kiwanis Belgium-Luxembourg
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook