Bandeau News
Kiwanis > Nieuws

Tsunami nieuwe leden bij KC Beyaert Dendermonde

Wie doet het beter?

KC Beyaert Dendermonde heeft de voorbije maanden niet minder dan 8 nieuwe (en meestal jonge) leden mogen aanstellen.
Dit verdient applaus.

Wil je ze ontmoeten? Hier zijn ze.

Elie Janssens (1979)
Reeds geruime tijd samen (en recent gehuwd) met Heidi en vader van Ailis en Ewen.
Is bedrijfsrevisor/partner bij Grant Thornton (Gent) en komt uit ‘vijandelijk’ gebied (Erembodegem, deelgemeente van burendorp Aalst…)

Besteedt zijn weinige vrije tijd aan quality-time met het gezin en sinds kort ook aan Kiwanis.
Kon als Aalstenaar toch niet aan de ‘gemoedelijke’ sfeer in Dendermonde weerstaan en gelooft sterk in lokale verankering.

Guy Dewaelhens (1959)
Al meer dan een kwarteeuw gehuwd met Karine en vader van Maikel.
Opgeleid als technieker elektriciteit en electronica en zowel bij het afbraakbedrijf van zijn broer (Cosmo) als bij Kiwanis een manusje-van-alles én handige Harry !

Heeft een planeetoverschrijdende passie voor communicatie via de ether en is al 40 jaar een gelicensieerde zendamateur met contacten over werkelijk de hele wereld. Hij beschikt over een gigantisch aantal zendantennes die via de maan verbinding maken met collega’s op de meest onmogelijke plaatsen.
Wil zich belangloos inzetten voor de medemens en kan goede sociale contacten waarderen.

Hafid Ammar (1982)
Gehuwd met Veerle, dochter van onze penningmeester Dany Verstrepen.

Heeft een verzekeringskantoor (Havera) in Dendermonde en kan zich volledig uitleven in de fitnesszaal of een podium.
Wil niet gepest worden met zijn Marrokaanse afkomst  en hoopt zich zinvol te kunnen inzetten voor sociale doelen

Hubert Van Hoorde (1956)
Gepensioneerd diensthoofd van de Dienst Bevolking op het stadhuis te Dendermonde met een passie voor paarden.
Is steeds lid geweest van tal van verenigingen en heeft nu meer tijd om zich actief in te zetten voor initiatieven die minderbedeelde jongeren helpen.

Nico Baevegem (1982)
Gehuwd met Sandy en vader van twee dochters.
Runt, samen met zijn vrouw, een bedrijf voor thuisverpleging en is de hele dag omringd door vrouwen.

Zoekt begrijpelijkerwijs in zijn vrije tijd het gezelschap van mannen op.
Wil de gemiddelde leeftijd van Kiwanis Beyaert helpen verlagen maar is binnen de club wel op zoek naar nieuwe potentiele klanten voor thuisverzorging

Philip Verneert (1980)
Gehuwd met Lies en vader van een zoontje.

Zaakvoerder van Tegels Verneert in Uitbergen (Berlare) en is gek op beweging (fietsen, fitness, lopen en sporten in het algemeen) en ritjes met oldtimers (in de zomer toch).
Tracht te geniet van de weinige vrije tijd en zich ook sociaal te engageren.
Wil zich integreren in de Dendermondse scene…

Steven Ingels (1972)
Gehuwd met Katty en vader van drie pubers.
Zaakvoerder van Wemmet Verhuur (springkastelen, tenten, volksspelen- en Verkoop (meer dan 18.000 kantoorartikelen) maar is ook operator bij Waterwegen en Zeekanaal..
Heeft, gelet op zijn jobs en familie, weinig vrije tijd maar houdt wel van flyboarden en karting.

Is medeoprichter en schatbewaarder (geweest) van carnavalsvereniging ‘DKV Mikkadoos’ en hoopt zijn kennis en kunde bij Kiwanis nuttig te kunnen maken.

Tom Cobbaut (1979)
Gehuwd met Ruth en vader van een zoontje.
Heeft een vastgoedkantoor in Dendermonde (Insurimo), houdt van een sportief leven, reist graag en wil nieuwe mensen leren kennen en zich engageren in fundraising voor sociale doelen