Kiwanis > Topmenu > In memoriam > Paul Dusselier

Paul Dusselier

Golden Kiwanis Roeselare
22/02/2018

Bij het heengaan van Paul verliest Kiwanis Roeselare een lid van het eerste uur, een verdienstelijk lid, een 'Golden' lid.

Gedurende 40 jaar zette hij zijn talenten belangloos in voor een betere leefgemeenschap.

Discreet en sociaal voelend als hij was, wist hij de noden van die gemeenschap te ontdekken en zocht hij de steun van zijn Kiwanisclub om die te helpen leningen.

Ook voor zijn Kiwanisclub-zelf was hij een grote meerwaarde. Hij werd er verkozen als 'Directeur' en voor het dienstjaar 1982-83 nam hij het voorzitterschap waar.

Hij had het leven lief en gaf die liefde door aan zijn clubleden.

Beste Paul, op de jaarlijkse Nieuwjaarsvergaderingen genoten we van uw ongeëvenaard culinair talent. Je was de 'Paul Bocuse' van de Kiwanis! Ook de beukenbossen van het Normandische Lyon-la-Forêt blijven onvergetelijk. Bedankt hiervoor, bedankt voor het inzet voor Kiwanis, bedankt voor je vriendschap, bedankt voor alles. Vaarwel!

Eric Gunst