Belgium-Luxembourg

NL
Kiwanis
Kiwanis >  > Special Olympics Belgium > SOB 2019 - Infoblad 1

SOB 2019 - Infoblad 1

Infoblad in Pdf downloaden

INFOBLAD - 1

Het Kiwanislid, dat wenst deel te nemen aan een Kiwanisactiviteit rond de SOB-spelen (openings- en sluitingsreceptie, VIP-lounge, kassa’s in de Kiwanivillages), kan zich reeds inschrijven via de website www.specialolympics.be vanaf 1 januari 2019 met aanduiding van zijn deelname aan deze activiteiten.

U gelieve een copy of scan te maken van uw inschijvingsformulier en deze over te maken aan michel.vermeire@skynet.be (fax 03 766 24 02) of hem te verwittigen waarvoor u juist ingeschreven heeft.

De openingsreceptie voor 600 pers.zal plaatsvinden in de feestzaal van het Sint Jozef Klein Seminarie (SJKS) – College in de Collegestraat te St.Niklaas op woensdag 29 mei van 21u30 tot 23u30 na de openingsceremonie op de Grote Markt van St.Niklaas.

Wij rekenen op uw hulp voor de voorbereiding en bediening van de dranken en hapjes.

Vooraleer zich naar de feestzaal te begeven, dient men zich aan te melden, als reeds ingeschreven Vrijwilliger, bij de tent “Volunteer Welcome Center” of “onthaal” op de Grote Markt om zich in orde te stellen voor wat betreft de verzekering B.A. en Persoonlijke Ongevallen. Dit is zeer belangrijk.

Voor de volgende acticiteiten, dient u zich ook telkens, en elke dag, aan te melden aan het “Volunteer Welcome Center” om u in orde te stellen met de verzekeringen ; u ontvangt een T-shirt en ook 3 drankbonnetjes en een ontbijt/lunch/warme maaltijd volgens uw aankomstuur en duurtijd van aanwezigheid.

In Beveren (Sportzone) wordt u als Kiwanislid gevraagd om aan volgende activiteiten deel te nemen :

  • VIP-lounge op donderdag 30/5, vrijdag 31/5 en zaterdag 1/6 telkens van 9u30 tot 18u (daar worden de dranken en eetwaren in cashgeld ontvangen, geen betaling met tunes) Deze VIP-lounge zal zich bevinden in de Sport-Hall, naast de cafetaria.
  • Kassa’s in de Kiwanivillage op de Eventzone op donderdag 30/5 en vrijdag 31/5 van 9u tot 23u30 en zaterdag 1/6 tot 22u30 (hier worden door de aanwezigen de tunes voor de dranken en eetwaren in de Kiwanivillage aangekocht).
  • De sluitingsreceptie voor 350 pers. (duurtijd 1u30) na de sluitingsceremonie rond 18u30 in de tent/zaal waar zich het Volunteer Welcome Center bevond.

In St.Niklaas (’t Bau-Huis) : Kassa in Mini-Kiwanivillage op 30/5, 31/5 en 1/6 van 9u tot 18u. (omruiling van cashgeld tegen tunes)

De uren kunnen misschien nog aangepast worden en u zult later over alles nog meer info krijgen.

In de Kiwanivillage zullen waarschijnlijk verschillende andere Kiwanisclubs een stand houden met verkoop van dranken en eetwaren.

SAFE THE DATES van 29/5 t/m 1/6/19en kom naar de SOB-spelen i.p.v. op verlof te gaan !

Wij rekenen op uw samenwerking, aanwezigheid en hulp op beide recepties, VIP-lounge en kassa’s.

Tot weldra.

De secretaris
Michel Vermeire
St.Niklaas 12/12/2018

Kiwanis Belgium-Luxembourg

© 2019 Kiwanis Belgium-Luxembourg
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook