Kiwanis > Nieuws > Woord van de Gouverneur 2022-2023

Woord van de Gouverneur 2022-2023

BERICHT VAN DE GOUVERNEUR

Beste KIWANIS  vrienden,

Vandaag begint het nieuwe KIWANIS jaar bij ons District BELGIUM-LUXEMBOURG.

Ik dank ieder van U nu al voor Uw engagement. Het is uiteraard mijn bedoeling verder te gaan op de initiatieven die genomen zijn onder het mandaat van mijn voorgangers, en ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om nog eens Michel expliciet te danken voor zijn inzet en de aangename samenwerking in het voorbije Kiwanisjaar.

Op de website vinden jullie het strategisch plan 2022 - 2027, en het is steevast de bedoeling om daar al een groot stuk van te realiseren in dit Kiwanisjaar.

We gaan de uitleendienst voor Clubs (vlaggen, tenten, marketing materiaal) verder uitbouwen, en ik heb er vertrouwen in dat er nog voor nieuwjaar een vernieuwde website komt.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe database DOL 2.0, gekoppeld aan een aantal APPS die gratis aan de Clubs zullen worden ter beschikking gesteld. Ook de Clubs die van het webplatform van het District wensen gebruik te maken zullen dit gratis kunnen doen.

Ik doe een oproep aan alle 4000 Kiwaniërs mee op zoek te gaan naar jongeren, want alleen zij kunnen zorgen voor het voortbestaan van onze organisatie. Ik zou dan ook minstens 1 jongerenclub willen oprichten per Divisie. Uw Luitenat-Gouverneur is daar de sleutelfiguur om te coördineren.

Verder wens ik jullie enorm veel voldoening en “FUN” bij Uw engagement in Uw eigen Club.

FRIENDSHIP THROUGH SERVICE !

Met vriendelijke Kiwanis groet,

Miguel