Belgium-Luxembourg

NL
Youth Camp Small2
Kiwanis > Projecten > Youth Camps 2017

Youth Camps 2017

Spreek je voldoende Engels, genoeg om een gesprek te kunnen voeren met jongeren van jouw leeftijd?   Wil je graag leeftijdsgenoten ontmoeten die afkomstig zijn van over heel Europa?

Schrijf je dan meteen in voor de Kiwanis Youth Camp 2017. De Panne en Malbun zijn de bestemmingen voor de twee kampen van 2017. 40 tot 50 jongeren van 16 tot 21 jaar zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de kampen in België en het Vorstendom van Liechtenstein. Het inschrijvingsgeld van 200 Euro dekt het logement, de maaltijden en de excursies. De respectievelijke Districten nemen de reiskosten op zich.

Fun, actie, vriendschap en trainingssessies staan op de agenda gedurende de kampen. Workshops, excursies, shopping en feest zullen eveneens niet ontbreken. Breng een bezoekje aan onze Facebookpagina https://www.facebook.com/KiwanisYouthCamp en blijf op de hoogte.

Datums van de kampen

De Panne, BE, van 17 tot 23 juli 2017

Malbun, LI, van 31 juli tot 06 augustus 2017

Ontmoet mensen van over heel Europa, beleef andere culturen, bouw vriendschappen op en leer wat het is om een echte leider te zijn. Ook, workshops, excursies, shopping, een liefdadigheidsactiviteit, zwemmen, een vaarwelfeest (Gala avond) en veel plezier staan op de agenda.

De belangrijkste voorwaarden om te mogen deelnemen zijn :

  • tussen 16 en 21 jaar zijn op datum van 01/07/2017
  • niet tweemaal hebben deelgenomen aan kampen
  • een praktische kennis van Engels hebben
  • geen strafblad hebben voor deelnemers ouder dan 18 jaar op datum van 01/06/2017
  • kennis nemen en goedkeuren van de huishoudelijke regels van de Youth Camp
  • het inschrijvingsformulier terug sturen ten laatste tegen eind februari 2017 naar youthcamp@kiwanis.eu
  • het inschrijvingsgeld ten bedrage van 200 Euro storten. Een factuur zal verstuurd worden naar het District na afsluiting van de inschrijvingen en tegelijkertijd wordt de finale bestemming meegedeeld. De transportkosten naar het kamp zijn niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Deze kosten worden gedekt door de respectievelijke districten, na goedkeuring van KI-EF.
  • Nations die meer dan één groep groter dan 5+1 wensen in te schrijven , zullen enkel de toestemming krijgen nadat alle nations zich hebben ingeschreven en indien de limiet van 120 pax nog niet werd bereikt.

Heb je interesse om deel te nemen aan een kamp in juli, schrijf je dan snel in (http://www.kiwanis.eu/youthcamp/). Gelieve eerst de huishoudelijke regels van de Youth Camp te lezen en stuur de ondertekende documenten naar youthcamp@kiwanis.eu vóór 15 april 2017.

Register now!

Inschrijvingen afgesloten!

Kiwanis Belgium-Luxembourg

© 2017 Kiwanis Belgium-Luxembourg
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook